Hämta inspiration från andra

När man påbörjar sitt projekt med att bygga en webbsajt så kan man med fördel hämta inspiration från andra sajter. Du har kanske redan vissa favoriter som du tycker om utseendemässigt. Nu vill man inte kopiera rakt av utan sätta sin egen prägel på sin sajt. Rom byggdes inte på en dag och så även din sajt. Låt det ta tid och gör det ordentligt från grunden.

Välj utseende

Många gånger när man börjar med att bygga sin sajt så kanske man gör som vi gjort och bygger sin sajt via WordPress. Där finns det massor med olika teman att välja på. Försök att hitta ett tema som är så nära dina idéer. Ska din sajt handla om slots casino och spel så kan det vara en idé att ta en titt på sajter som redan byggts. Välj ett bra tema och bygg din sajt med ett intressant och spännande utseende.

Bygg så unikt som möjligt

Tänk på att göra din sajt så unik som det bara går. Allt innehåll ska vara unik för just din sajt. Så även med bilder. Antingen så väljer du att fotografera själv eller så köper du bilder från exempelvis någon bildbyrå som säljer bilder för användning på sajter som den du tänker bygga. Hela sajten behöver inte bli klar samma dag. Bygg allt eftersom och förbättra det du redan byggt om det behöver förbättras.